Eenmanszaak bobbi ravioli B.V. huurt 22 m2 aan Gooimeer 2

[fullwidth_text alt_background=”none” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Augustus 2017 – Trinity Vastgoed XX B.V. heeft een eenjarige huurovereenkomst gesloten met nieuwe huurder Eenmanszaak bobbi ravioli in haar kantoorgebouw gelegen aan Gooimeer 2 te Naarden. Zij huren 22 vierkante meter kantoorruimte.

Bobbi ravioli is een jong kinderkledingmerk dat zich richt op hippe meisjes van 2 tot 10 jaar. Bobbi ravioli zorgt voor een combinatie van tijdloze modellen en een perfecte pasvorm met frisse-, preppy kleuren en verrassende details. De stijl kan gezien worden als ‘less is more’.

Het kantoorpand maakt onderdeel uit van bedrijventerrein Gooimeer Noord. Dit bedrijvenpark wordt gekenmerkt door het vele groen wat aanwezig is op het park. Het kantorenpark wordt begrensd door het recreatiegebied Naarderbos en ligt er op korte afstand een gelijknamig meer met bijbehorende jachthaven. Naast het terrein bevindt zich een hotelfaciliteit (NH, 4 sterren). Door de ligging direct aan de A1 en de nabijgelegen ontsluiting is de locatie uitstekend bereikbaar per auto.

Trinity Vastgoed XX B.V. werd geadviseerd door DutchRE | Investment Management.

[/fullwidth_text] [sf_gallery gallery_id=”12670″ slider_transition=”slide” show_thumbs=”yes” autoplay=”yes” show_captions=”yes” enable_lightbox=”yes” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Leave a Reply