CRT B.V. huurt 84 m2 kantoorruimte aan Gooimeer 2

[fullwidth_text alt_background=”none” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Januari 2018 – Trinity Vastgoed XX B.V. heeft een tweejarige huurovereenkomst gesloten met nieuwe huurder CRT B.V. in haar kantoorgebouw gelegen aan Gooimeer 2. Zij huren 84 vierkante meter kantoorruimte op de eerste etage.

CRT organiseert circuit-rijvaardigheids-trainingen voor motorrijders die onder deskundige begeleiding met hun eigen motor op het TT circuit van Assen willen rijden. Al sinds 1992 heeft CRT ervaring met het organiseren van motorevenementen.

Het kantoorpand maakt onderdeel uit van bedrijventerrein Gooimeer Noord. Dit bedrijvenpark wordt gekenmerkt door het vele groen wat aanwezig is op het park. Het kantorenpark wordt begrensd door het recreatiegebied Naarderbos en ligt er op korte afstand een gelijknamig meer met bijbehorende jachthaven. Naast het terrein bevindt zich een hotelfaciliteit (NH, 4 sterren). Door de ligging direct aan de A1 en de nabijgelegen ontsluiting is de locatie uitstekend bereikbaar per auto.

Trinity Vastgoed XX B.V. werd geadviseerd door DutchRE | Investment Management.

[/fullwidth_text] [sf_gallery gallery_id=”12670″ slider_transition=”slide” show_thumbs=”yes” autoplay=”yes” show_captions=”yes” enable_lightbox=”yes” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Leave a Reply