Het Branche Bureau B.V. huurt 451 m2 kantoorruimte aan Gooimeer 4

[fullwidth_text alt_background=”none” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Mei 2016 – Trinity Vastgoed XX B.V. heeft een vijfjarige huurovereenkomst gesloten met nieuwe huurder Het Branche Bureau B.V. in haar kantoorgebouw gelegen aan Gooimeer 4 te Naarden. Zij huren 451 vierkante meter kantoorruimte op de begane grond.

Het Branche Bureau werkt op commerciële basis voor opdrachtgevers die zich collectief hebben georganiseerd. Dat zijn vooral brancheverenigingen en beroepsorganisaties, maar HBB ondersteunt ook andere vormen van collectieve samenwerking.

Het kantoorpand maakt onderdeel uit van bedrijventerrein Gooimeer Noord. Dit bedrijvenpark wordt gekenmerkt door het vele groen wat aanwezig is op het park. Het kantorenpark wordt begrensd door het recreatiegebied Naarderbos en ligt er op korte afstand een gelijknamig meer met bijbehorende jachthaven. Naast het terrein bevindt zich een hotelfaciliteit (NH, 4 sterren). Door de ligging direct aan de A1 en de nabijgelegen ontsluiting is de locatie uitstekend bereikbaar per auto.

Trinity Vastgoed XX B.V. werd geadviseerd door DutchRE | Investment Management.

[/fullwidth_text] [sf_gallery gallery_id=”12670″ slider_transition=”slide” show_thumbs=”yes” autoplay=”yes” show_captions=”yes” enable_lightbox=”yes” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Leave a Reply