Hockey Republic B.V. huurt 800 m2 bedrijfsruimte aan de Patrijsweg 112

[fullwidth_text alt_background=”none” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Januari 2017 – Trinity Vastgoed XVI B.V. heeft een vijfjarige huurovereenkomst gesloten met nieuwe huurder Hockey Republic B.V. in haar kantoorgebouw gelegen aan patrijsweg 112 te Rijswijk. Zij huurt 800 vierkante meter bedrijfsruimte op de begane grond.

Met de passie en liefde voor de sport wil Hockey Republic de klant voorzien van de beste service en producten op hockeygebied. Een winkel waar je niet alleen goed advies kunt krijgen, maar waar je ook de producten kunt proberen, zodat je zelf kunt voelen waar je het lekkerst mee speelt. Met dit nieuwe filiaal in Rijswijk kunnen de hockeyers in de regio Den Haag en Rotterdam bedient worden.

Het kantoorgebouw bevindt zich aan de Patrijsweg 4-140 te Rijswijk op een uitstekende zichtlocatie direct aan de Rijksweg A13. Aan de achterzijde van het complex zijn meerdere representatieve bedrijfsruimten gesitueerd welke zijn voorzien van een overheaddeur. De voorzijde verleend toegang tot de verschillende kantoorruimten en de showrooms welke goed zichtbaar zijn vanaf de openbare weg. De bereikbaarheid van het complex is uitstekend te noemen. In de nabije omgeving zijn een tramhalte en bushalte aanwezig.

Trinity Vastgoed XVI B.V. werd geadviseerd door DutchRE | Investment Management.

[/fullwidth_text] [sf_gallery gallery_id=”12670″ slider_transition=”slide” show_thumbs=”yes” autoplay=”yes” show_captions=”yes” enable_lightbox=”yes” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Leave a Reply