Trinity Vastgoed I koopt Martineztoren in Almere

[fullwidth_text alt_background=”none” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Oktober 2016 – De Martineztoren in Almere stad, gelegen naast het NS-station Almere Centrum, staat al sinds de oplevering in 2010 leeg. Trinity Vastgoed I is sinds oktober 2016 eigenaresse van de Martineztoren. DutchRE opereert als Asset Manager en gedelegeerd ontwikkelaar namens Attestor LLP, investment manager van het Ierse Trinity dat onder meer geld belegt in opdracht van Amerikaanse institutionele partijen.

DutchRE heeft voor de Almeerse toren een concept ontwikkeld waarbij er verschillende functies worden gerealiseerd die elkaar versterken. Het 20 verdiepingen tellende kantoorgebouw wordt herontwikkelt naar multifunctioneel project bestaande uit een hotel met 222 kamer, 142 short-stay appartementen, een zwembad, een fitness club en kantoorsuites. Het Duitse PLAZA Hotelgroup verwacht in het vierde kwartaal van 2018 een aanvang te maken met de exploitatie.

Trinity Vastgoed I werd bij deze transactie ondersteund door DutchRE | Investment Management.

[/fullwidth_text] [sf_gallery gallery_id=”12670″ slider_transition=”slide” show_thumbs=”yes” autoplay=”yes” show_captions=”yes” enable_lightbox=”yes” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Leave a Reply