Montris 3.0 B.V. huurt 264 m2 kantoorruimte aan Gooimeer 3

[fullwidth_text alt_background=”none” width=”1/1″ el_position=”first last”]

September 2018 – Trinity Vastgoed XX B.V. heeft een zesjarige huurovereenkomst gesloten met nieuwe huurder Montris 3.0 B.V. in haar kantoorgebouw gelegen aan Gooimeer 3 te Naarden. Zij huren 264 vierkante meter kantoorruimte op de eerste etage.

Montris is een kinderopvangorganisatie die buitenschoolse opvang, kinderopvang en peuteropvang bieden op 10 verschillende locaties. Montris werkt op basis van een pedagogisch concept waarbij de unieke talenten van kinderen worden gekoesterd en gestimuleerd. Zij laten deze talenten terugkomen in thema’s en inrichting die zij aanbieden op de locaties. Zo ontdekken en ontwikkelen de kinderen spelenderwijs de mix aan talenten die zij bezitten.

Het kantoorpand maakt onderdeel uit van bedrijventerrein Gooimeer Noord. Dit bedrijvenpark wordt gekenmerkt door het vele groen wat aanwezig is op het park. Het kantorenpark wordt begrensd door het recreatiegebied Naarderbos en ligt er op korte afstand een gelijknamig meer met bijbehorende jachthaven. Naast het terrein bevindt zich een hotelfaciliteit (NH, 4 sterren). Door de ligging direct aan de A1 en de nabijgelegen ontsluiting is de locatie uitstekend bereikbaar per auto.

Trinity Vastgoed XX B.V. werd geadviseerd door DutchRE | Investment Management.

[/fullwidth_text] [sf_gallery gallery_id=”12670″ slider_transition=”slide” show_thumbs=”yes” autoplay=”yes” show_captions=”yes” enable_lightbox=”yes” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Leave a Reply