Nico-lab huurt 344 m2 in het AHTC Amsterdam

[fullwidth_text alt_background=”none” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Januari 2019 – 52 IFH GmbH & Co. KG. heeft een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met nieuwe huurder Nico-lab B.V. in haar kantoorgebouw ‘Amsterdam Health & Technology Center(AHTC)’ aan de Paasheuvelweg 25 in Amsterdam. Nico-lab huurt 344 vierkante meter kantoorruimte. 

Nico-lab is ontstaan uit een samenwerking tussen healthtech venture builder NLC en Amsterdam UMC. Het bedrijf heeft met zijn jarenlange kennis op het gebied van klinisch onderzoek vanuit het Amsterdam UMC, StrokeViewer ontwikkeld, een softwareproduct dat de diagnose en behandeling van beroertes aanzienlijk versnelt. Nico.lab richt zich hierbij op om het artificial intelligence (AI) gebaseerde StrokeViewer voor steeds meer patiënten beschikbaar te stellen.

Het Amsterdam Health & Technology Center (AHTC) is de thuisbasis van een wereldwijde en gevarieerde healthtech community – bestaande uit private en publieke organisaties, startups, scale-ups en gevestigde bedrijven, onderzoekers en ondernemers.

52 IFH GmbH & Co. KG. werd geadviseerd door DutchRE | Investment Management

[/fullwidth_text] [sf_gallery gallery_id=”12627″ slider_transition=”slide” show_thumbs=”yes” autoplay=”yes” show_captions=”yes” enable_lightbox=”yes” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Leave a Reply