PharmAccess huurt 2.409 m2 in het AHTC Amsterdam

[fullwidth_text alt_background=”none” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Mei 2017 – 52 IFH GmbH & Co. KG. heeft een 10-jarige huurovereenkomst gesloten met nieuwe huurder Stichting Health Insurance Fund in haar kantoorgebouw ‘Amsterdam Health & Technology Center (AHTC)’ aan de Paasheuvelweg 25 in Amsterdam. Zij huren 2.409 vierkante meter kantoorruimte.

PharmAccess is een internationale non-profit organisatie met een digitale agenda gericht op het verbinden van meer mensen in sub-Sahara Afrika met betere gezondheidszorg. Dit betekent het mobiliseren van private en publieke middelen om meer geld in het systeem te krijgen, de kwaliteit te meten en te verbeteren en zelfs de meest uitgeslotenen  te bereiken via eenvoudige technologieën zoals de mobiele telefoon. Zij streven naar een wereld met betere zorg voor iedereen.

Het Amsterdam Health & Technology Center (AHTC) is de thuisbasis van een wereldwijde en gevarieerde healthtech community – bestaande uit private en publieke organisaties, startups, scale-ups en gevestigde bedrijven, onderzoekers en ondernemers.

52 IFH GmbH & Co. KG. werd geadviseerd door DutchRE | Investment Management.

[/fullwidth_text] [sf_gallery gallery_id=”12627″ slider_transition=”slide” show_thumbs=”yes” autoplay=”yes” show_captions=”yes” enable_lightbox=”yes” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Leave a Reply