Plaza hotel huurt 6.618 m2 in de Martineztoren aan het Mandelaplein 1 in Almere

[fullwidth_text alt_background=”none” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Mei 2018 – Trinity Vastgoed I B.V. heeft een 20-jarige huurovereenkomst gesloten met nieuwe huurder PLAZA BW Almere B.V. in de Martineztoren aan het Mandelaplein 1 in Almere. Zij huren 6.618 m2 verdeeld over de verdiepingen b.g. t/m 6.

Het opmerkelijke voormalige kantoorgebouw dat vanaf de A6 te zien is, wordt herontwikkelt naar een multifunctioneel project bestaande uit een hotel met 222 kamers, 141 short-stay appartementen, een zwembad, fitness club en kantoorsuites. De oplevering is gepland in het vierde kwartaal van 2018.

De Martineztoren in Almere is een ideale locatie voor een hotel. Er zijn voldoende eetgelegenheden en winkels in de buurt, daarnaast is het pand goed bereikbaar en met de trein kun je snel in Amsterdam of andere grote steden komen. Het worden allemaal viersterren-kamers met internetaansluiting, hiermee wordt gemikt op zakelijke klanten.

Trinity Vastgoed I B.V. werd geadviseerd door DutchRE | Investment Management.

[/fullwidth_text] [sf_gallery gallery_id=”12664″ slider_transition=”slide” show_thumbs=”yes” autoplay=”yes” show_captions=”yes” enable_lightbox=”yes” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Leave a Reply