Raambekleding Nederland huurt 397 m2 bedrijfsruimte aan de Patrijsweg 54

[fullwidth_text alt_background=”none” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Januari 2015 – Trinity Vastgoed XVI B.V. heeft een vijfjarige huurovereenkomst gesloten met nieuwe huurder Raambekleding Nederland in haar kantoorgebouw gelegen aan Patrijsweg 54 te Rijswijk. Zij huurt 397 vierkante meter bedrijfsruimte op de begane grond.

Raambekleding Nederland is de specialist op het gebied van raambekleding. Denk hierbij aan rolgordijnen, shutters en jaloezieën. De raambekleding is gemaakt van de beste materialen en wordt met de grootste zorg gemonteerd. In Rijswijk is vanaf januari 2015 de showroom geopend.

Het kantoorgebouw bevindt zich aan de Patrijsweg 4-140 te Rijswijk op een uitstekende zichtlocatie direct aan de Rijksweg A13. Aan de achterzijde van het complex zijn meerdere representatieve bedrijfsruimten gesitueerd welke zijn voorzien van een overheaddeur. De voorzijde verleend toegang tot de verschillende kantoorruimten en de showrooms welke goed zichtbaar zijn vanaf de openbare weg. De bereikbaarheid van het complex is uitstekend te noemen. In de nabije omgeving zijn een tramhalte en bushalte aanwezig.

Trinity Vastgoed XVI B.V. werd geadviseerd door DutchRE | Investment Management.

[/fullwidth_text] [sf_gallery gallery_id=”12670″ slider_transition=”slide” show_thumbs=”yes” autoplay=”yes” show_captions=”yes” enable_lightbox=”yes” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Leave a Reply