Staten Biotechnology B.V. huurt 65 m2 kantoorruimte aan Gooimeer 2

[fullwidth_text alt_background=”none” width=”1/1″ el_position=”first last”]

December 2017 – Trinity Vastgoed XX B.V. heeft een eenjarige huurovereenkomst gesloten met nieuwe huurder Staten Biotechnology B.V. in haar kantoorgebouw gelegen aan Gooimeer 2 te Naarden. Zij huren 65 vierkante meter kantoorruimte op de twee etage.

Staten Biotechnology is opgericht met als doel nieuwe therapieën te ontwikkelen die zich bezighouden met hart- en vaatziekten en het voorkomen van cardiovasculaire gebeurtenissen, de grootste onvervulde medische behoefte bij dyslipidemie. Het bedrijf wordt beheerd door een zeer ervaren team en wordt ondersteund door wereldberoemde top opinieleiders in dyslipidemie en hart- en vaatziekten.

Het kantoorpand maakt onderdeel uit van bedrijventerrein Gooimeer Noord. Dit bedrijvenpark wordt gekenmerkt door het vele groen wat aanwezig is op het park. Het kantorenpark wordt begrensd door het recreatiegebied Naarderbos en ligt er op korte afstand een gelijknamig meer met bijbehorende jachthaven. Naast het terrein bevindt zich een hotelfaciliteit (NH, 4 sterren). Door de ligging direct aan de A1 en de nabijgelegen ontsluiting is de locatie uitstekend bereikbaar per auto.

Trinity Vastgoed XX B.V. werd geadviseerd door DutchRE | Investment Management.

[/fullwidth_text] [sf_gallery gallery_id=”12670″ slider_transition=”slide” show_thumbs=”yes” autoplay=”yes” show_captions=”yes” enable_lightbox=”yes” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Leave a Reply